Receptionens åbningstider:
Tirsdag til fredag: kl. 06.30 - 16.00
Lørdag: kl. 08.00 - 14.00
Søndag/helligdage: kl. 08.00 - 11.00

Check In/Out:
Check in fra kl. 15.00
Check ud senest kl. 11.00

Restaurantens åbningstider: 
Mandag til fredag: kl. 17.30 - 20.00 
Lørdag: kl. 18.00 - 20.30
Søndag/helligdage: Lukket

Morgenmadsservering:
Hverdage: kl. 6.30 - 10.00
Lørdag: kl. 8.00 - 10.00
Søndag/helligdage: kl. 8.00 - 10.00

Parkeringsforhold: Gratis parkering 
Trådløst internet: Gratis wi-fi

Kæledyr tilladt - tillæg pr. kæledyr pr. ophold: kr. 250,-

Antal værelser: Hotellet har 43 værelser fordelt på enkelt-, standard-, og dobbelt værelser. Samt en dejlig lejlighed på 80 m2 med sovepladser op til 10 personer.

Faciliteter: Nedlagt pool og sauna er fjernet grundet de høje energiomkostninger og miljømæssige hensyn. Desværre florerer der fortsat billeder af poolen online på nettet. Det beklager vi og forsøger løbende at få billederne fjernet.

Handicapvenlige faciliteter: Kontakt hotellet for informationer.

Vi tager ansvar for miljøet: Vi har som standard valgt ikke at rengøre værelser under ophold på mere end 1 nat. Dette for at reducere hotellets strøm- og vandforbrug. Ønsker I alligevel let rengøring, afhentning af affald, rene håndklæder eller andet, er dette muligt efter aftale med receptionen uden beregning.

Selskabslokaler og kursuslokaler: 4 lokaler med kapacitet op til 120 personer.

Inspiration til lokale attraktioner: læs mere

Glemte sager: Hvis du har glemt en genstand under dit ophold på Hotel Falken, bedes du kontakte hotellet på info@hotelfalken.dk

I din e-mail skal den glemte effekt beskrives så grundigt som muligt, samt hvor den er glemt (hvis det er glemt på et værelse, skal værelsesnummeret noteres). Det er også vigtigt at påføre, hvilken dato effekten kan være glemt.

Vi vil kontakte dig for at bekræfte, om genstanden er fundet eller ej. Hvis vi finder effekten, vil vi ligeledes aftale det videre forløb.

Hotel Falken forbeholder sig retten til kun at opbevare glemte effekter i op til 30 dage. Derefter bliver effekterne sendt til hittegodskontoret i Herning. Bliver hotellet først kontaktet herefter, henviser vi til hittegodskontoret.

OBS! Hotel Falken tager intet ansvar for glemte effekter, og vi kan ikke garantere, at det, som du/De har glemt under dit/Deres ophold bliver fundet.

Modtager betaler uanset valg af fragt. Hotel Falken er ikke ansvarlig for forsendelsen eller eventuelle afvigelser i postforsendelsen.