Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke

Læs mere

 

Hotel Falken i Videbæk består af 41 værelser med alle moderne faciliteter, en del af værelserne er beliggende i vores anneks. Hotel Falken byder dig velkommen med dejlige lyse værelser og restaurant.

Vi har god, veltilberedt dansk mad på menuen og tilbyder hver dag dagens ret samt stjerneskud. Du kan være sikker på kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Der er både mulighed for almindelig hotelovernatning, weekendophold, miniferie eller golfferie. Hotel Falken danner også gerne rammen om private fester, firmafester eller generalforsamlinger o.l. Uanset hvad, har vi altid et godt tilbud.

Er du ikke kendt i lokalområdet, så bare spørg os. Vi er altid klar til at fortælle om oplevelser, aktiviteter og seværdigheder i og omkring Videbæk.

Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for vores mange kokkeelever.

I Danske Hoteller har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Vi bestræber os meget på at give dig rigtig gode oplevelser, og vores dygtige medarbejdere står til din rådighed, hvis der opstår behov under dit ophold.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!