Busrejser danmark

Kontakt vores hoteller for aftale

... til grupper og busrejsende (via busselskaber)

Danske Hoteller A/S består af 26 hoteller fordelt over hele Danmark

  • 3 hoteller på Sjælland
  • 1 hotel på Fyn
  • ... og 22 hoteller i Jylland

Hotellerne er forskellige, men fælles er skønne charmerende rammer, som indbyder til hygge og fælles øjeblikke for grupper og individuelt rejsende. Nogle placeret i historiske bygninger - bl.a. Danmarks ældste hotel i Ribe "Hotel Dagmar", andre hoteller med pool og wellness, hoteller med fokus på gastronomiske oplevelser eller klassiske hoteller oplagte til en overnatning i et skønt værelse og base for besøg til spændende lokale attraktioner og naturområder. Paletten er bred.

Vores hoteller er inddelt i 4 forskellige kategorier:

  • Oplevelser
  • Vandkanten
  • Klassisk
  • Forkælelse

Læs mere om vores hotelkategorier her

 

 

Tilbud til busrejsende via busselskab hos Danske Hoteller A/S

3 udvalgte hoteller byder velkommen

... til grupper og busrejsende (via busselskaber)

Hotel Søparken, Dronninglund Hotel og Hotel Falken

KUN kr. 450,- pr. person pr. nat

inkl. middag og morgenmad

Danske Hoteller byder velkommen på Hotel Søparken i Aabybro, Dronninglund Hotel og Hotel Falken i Videbæk til stemningsfyldte hotelophold i naturskønne omgivelser med hygge, skønne danske retter og meget mere.

Inkluderet i opholdet (valgfrit hotel):

  • Overnatning i delt dobbeltværelse (mulighed for værelse i stueplan)
  • Middag (2 retter/buffet) efter køkkenchefens valg
  • Skøn dansk morgenbuffet

Kontakt os for nærmere aftale:

Send evt. mail til info@slet-dette.danske-hoteller.dk

Tilbuddet er gældende til 15. december 2023 og er kun gældende ved aftale med samarbejdspartnere/busselskaber/grupperejsearrangører.

Tilbuddet kan IKKE benyttes af private grupper/rejsende

Velkommen til Hotel Falken

Hotel Falken ligger i Videbæk mellem Ringkøbing og Herning. Hotellet har 43 værelser - alle med bad og toilet. Hotellet er familievenligt med grønt areal og en lille legeplads. En del af værelserne er beliggende i vores anneks og har egen indgang. Restauranten kan forkæle dig med god, dansk mad i hyggelige omgivelser. Der er gratis parkering lige ved hotellet.

Videbæk og omegn

I Videbæk finder du Vestjyllands Kunstpavillon, som åbnede i 2012. Her vil du opleve 6-8 udstillinger og 3-5 musikalske indslag om året. I kort gåafstand er der både svømmehal og tennisbaner, og inden for 20 minutters kørsel ligger Kulsøen, Momhøje Naturcenter og Jyllands Park Zoo.

Tag også på en unik skinnecykeltur fra Herborg Station mod Skjern. På den 15 km lange nedlagte jernbanestrækning får du mulighed for at opleve bl.a. den vestjyske hedeslette og landbrugsområder. Mod vest er Ringkøbing et oplagt udflugtsmål med dets smukke gamle bygninger og hyggelige gader. I den østlige udkant af Ringkøbing ligger Laubjergs Planteskole og Rosenhave, som bestemt skal besøges.