Skjern Bowlingcenter

Afstand: 16.69 Km

Udfordre din familie eller venner på en af Skjern Bowlingcenters fuldautomatiske baner. Her har I mulighed for at have en sjov dag eller aften med mange forskellige spil og massere hygge. I Skjern Bowlingcenter finder I også Cafe B. Her kan I få slukket tørsten, eller få stillet sulten med en af cafeens lækre burger.

I Skjern Bowlingcenter har I mulighed for at bowle på en af de 5 fuldautomatiske baner, hvor af 2 er med børnebander og udskift af spil.

I bowlingcenteret er til plads til hele familien, og der er altid en hyggelig og behagelig atmosfære.

Personalet i Skjern Bowlingcenter står altid parat til at hjælpe og vejlede jer. Der er også mulighed for at kombinere en sjov dag/aften i bowlingcenteret med en god madoplevelse i Cafe B. Her I kan hygge jer over en kop kaffe eller kold fadøl. Hvis I er sultne, er der også mulighed for at spise i cafeen.

I Skjern Bowlingcenter er der også powerbowling, og hvis I har små børn med, kan de hygge sig i børnehjørnet med at tegne og læse bøger.

Derudover blev bowlingcenteret i 2018 udvidet med Indoor Golf. Her kan I spille golf året rundt lige meget om du er en erfaren golfspiller eller blot har lyst til at prøve det. Hvis I har lyst til bordtennis, finder i også dette, samt kort, brætspil eller rafling.

Få mere information om priser, åbningstider og meget mere på Skjern Bowlingcenters hjemmeside.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Kegler som bliver væltet af bowlingkugle Fotograf: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Kegler som bliver væltet af bowlingkugle Fotograf: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter