Skjern Fitnesscenter

Afstand: 16.69 Km

Hos Skjern Fitnesscenter tilbydes der indbydende og lyse lokaler med lækre træningsmaskiner til både styrketræning, kredsløbstræning, holdtræning og cirkeltræning. Dette er med til at give dig den helt optimale træning, og du har altid mulighed for at få vejledning af et af centerets dygtige medarbejdere samt frivillige.

Hos Skjern Fitnesscenter træner du i indbydende rammer i form af lyse lokaler og træningsmaskiner.

I fitnesscenteret er der både mulighed for kredsløbstræning, styrketræning, cirkeltræning og holdtræning.

Der er også tilknyttet et dygtigt team af personale og frivillige til Skjern Fitnesscenter. De besvarer gerne spørgsmål vedrørende tilmelding, og din træning. Derudover finder du også kompetente instruktører som varetager holdtræning i fitnesscenteret.

I Skjern Fitnesscenter er der mange muligheder for træning, og holdene spænder vidt. I fitnesscenteret lægges der altid vægt på, at der tilbydes hold til alle niveauer så du bliver udfordret tilpas.

Der er også mulighed for at du kan få tilrettelagt et individuelt træningsprogram af et af centerets dygtige medarbejdere. Her vil dine behov og mål blive tilpasset, og du vil ved indmelding få en kort snak om dine forventninger samt få vejning og instruktioner om din træning, så du undgår skader.

Skjern Fitnesscenter har også tilknyttet en fysioterapeut, som gerne besvarer dine spørgsmål og hjælper dig godt i gang med din træning.

 

Få mere information om medlemsskaber, åbningstider, hold og meget mere på Skjern Fitnesscenters hjemmeside.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Skjern Fitnesscenter
Fotograf: Skjern Fitnesscenter
Fotograf: Skjern Fitnesscenter