Butikken hos Stauning Whisky

Afstand: 20.10 Km

 | +45 8844 2122 |  info@stauningwhisky.dk |  http://www.stauningwhisky.dk | 
Velkommen til Stauning Whiskys Museumsbutik - hvor hele historien om Stauning Whisky destilleres ned til et brag af en oplevelse. Oplev det gamle gårddestilleris charme og nyd et overflødighedshorn af smagsoplevelser.

  Hos Stauning Whisky er det autentiske gårddestilleri bevaret, sådan man stadig kan se, hvordan det hele plejede at foregå fra gulvmaltning i den gamle stald med de unikke korn-vendere til destilleringen i de håndbankede portugisiske pot-stills. Staunings Whiskys flersprogede personale er altid glade for muligheden for at give en detaljeret redegørelse af kornets rejse fra de omkringliggende marker til de stilede flasker.

Mens man nyder de mange spændende historier, om hvordan det lille hjemmebrænderi voksede fra et lokalt hjemmeslagteris baglokale til i dag at være blandt Kontinentaleuropas største, kan man forkæle sanserne med én af stedets mange prisvindende whiskyer.  I butikken findes der både de ikoniske flagskibe Rye, Kaos og Smoke, men også en konstant vekslende serie af eksklusive Destillery Editions, som kun forhandles i denne butik, og som hele tiden byder på nye spændende kombinationer af fade og råvarer.

Dertil kommer et alsidigt udvalg af spændende samarbejder såsom lækre porter-øl fra Hvide Sande Bryghus, skøn lakrids fra Bülow og lækker kaffe fra HaveACoffee og endda Kaffelikør fra Abstinens - alt sammen tilsat det afgørende strejf af Stauning enten i form af stedets prisvindende New Make eller malt.

Når besøget lakker mod enden, kan man forevige den unikke oplevelse ved vestkysten med en af Staunings Whiskys mange souvenirs. Der sælger både smukke logomærkede whiskysmageglas, t-shirts med flere forskellige kreative tryk, brugte whiskyfade, postkort med billeder fra lageret og meget meget mere.

Går turen derfor mod vest, så slå endelig vejen forbi Stauning Whisky og besøg den unikke museumsbutik - hvor stedets personelt med glæde tager imod dig, med spændende fortællinger, Whisky i verdensklasse og meget andet.

Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Stauning Whisky
Fotograf: Stauning Whisky
Fotograf: Stauning Whisky