Butikken hos Stauning Whisky

Afstand: 20.10 Km

 | +45 8844 2122 |  info@stauningwhisky.dk |  http://www.stauningwhisky.dk | 
Velkommen til Stauning Whiskys gårdbutik - hvor hele historien om Stauning Whisky destilleres ned til et brag af en sanseoplevelse. Oplev det gamle gårddestilleris charme og gå på opdagelse i Stauning Whisky universet.

Hos Stauning Whisky er det autentiske gårddestilleri bevaret. Her kan du se, hvordan det plejede at foregå fra gulvmaltning i den gamle stald med de unikke korn-vendere til destilleringen i de håndbankede portugisiske pot-stills.

Derudover er Stauning Whiskys flersprogede personale altid klar til at tage dig med på kornets rejse fra de omkringliggende marker til de færdig tappede flasker, samt rejsen fra hvordan det lille hjemmebrænderi voksede fra et lokalt hjemmeslagteris baglokale til i dag at være blandt de mest innovative destillerier i Danmark.

Udvalget i butikken

I butikken finder du blandt andet de ikoniske flasker Rye, KAOS, SMOKE, men også en konstant vekslende serie af eksklusive Destillery Editions, som kun forhandles i butikken.

Dertil kommer et alsidigt udvalg af spændende samarbejder såsom skøn lakrids fra Bülow, aromatisk kaffe fra HaveACoffee og fløjlsblød is fra Kastbergs, alt sammen det tilfælles at der er tilsat det afgørende strejf af prisvindende whisky fra Stauning Whisky.

Når besøget lakker mod enden, kan du forevige den særlige oplevelse ved vestkysten med merchandise fra Stauning Whisky, i form af eksklusive whiskysmageglas, T-shirts med kreative tryk, postkort med motiver fra destilleriet eller noget helt fjerde.

Går turen mod vest?

Så slå endelig vejen forbi Stauning Whisky og besøg den særlige gårdbutik, hvor du blandt andet finder verdensklasse dansk Whisky og bliver mødt af et personale, der altid er klar til at tage imod dig.

Er du blevet nysgerrig på mere?

Så book en rundvisning i destilleriet, hvor du kommer på en guidet, dobbelt-destilleret smagsrejse.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Butikken hos Stauning Whisky Fotograf: Stauning Whisky
Butikken hos Stauning Whisky Fotograf: Stauning Whisky
Butikken hos Stauning Whisky Fotograf: Stauning Whisky
Butikken hos Stauning Whisky Fotograf: Stauning Whisky
Butikken hos Stauning Whisky Fotograf: Stauning Whisky