Lokale attraktioner nær Hotel Falken

Attraktioner

Få inspiration til lokale attraktioner

Vestjyllands Kunstpavillon åbnede i 2012 og er en enestående og unik arkitektonisk bygning, som fungerer som udstillingssted og huser samtidskunst, etableret kunst og ambitiøs kunst med lokal forankring i det vestjyske. Her kan du opleve 6-8 udstillinger og 3-5 musikalske indslag om året.

Skjern Enge er rig på oplevelser hvad enten man ønsker at studere det betagende fugleliv, prøve lykken med fiskestangen, sejle med kano eller vil cykle, ride eller vandre ad de mere end 20 kilometer stier, der er anlagt i naturområdet. Området besøges da også årligt af flere tusinde turister, der ønsker at opleve de vidtstrakte enge, den høje himmel og Danmarks eneste floddelta.

Videbæks fritidscenter har bowlingcenter, svømmehal og fitnesscenter. Læs mere om åbningstiderne på hjemmesiden.

Kulsøen ligger i et område, hvor der før i tiden blev gravet brunkul. Området er nu et naturskønt område, hvor man kan gå tur omkring søen på en afmærket vandrerute - turen er 2,5 km lang og tager ca. en time. Der er grill- og bålpladser med opsatte borde og bænke, så man nyde eller tilberede sin medbragte mad. Har du fisketegn er det også muligt at fange din aftensmad i søen, her er både gedder, aborre, skaller, ål, brasen og ørreder. 

Et af Danmarks mest børnevenlige zoologiske haver, hvor man blandt meget andet kan røre og fodre dyr, ride, sejle og køre i tog.

Momhøje Naturcenter tilbyder natur- og aktivitetsoplevelser for alle. Her er naturlegeplads, borg, handicap-, vandre- og ridestier, mountainbikerute, faste orienteringsposter,grillpladser, shelters m.m.

Tag på en unik skinnecykeltur fra Herborg Station mod Skjern. På den 15 km lange nedlagte jernbanestrækning får du mulighed for at opleve bl.a. den vestjyske hedeslette og landbrugsområder.