Korsholm Outdoor

Afstand: 16.43 Km

 | +45 9680 2026 |  service@korsholm.dk | 
Korsholm har eksisteret siden 1912, og har i mange år beskæftiget sig med jagt og fiskeri, det har derfor været helt naturligt for Korsholm at blive eksperter indenfor outdoor, da de allerede besad den bedste viden om udstyr og påklædning, indenfor jagt og fiskeri. Korsholm outdoor er en rigtig oplevelses butik, hvor du kan finde inspiration og blive klædt på til nye eventyr og opdagelser, lige meget om du er ny eller øvet.

Hos Korlsholm Outdoor finder du en 5.000 m2 stor butik, som har eksisteret i mere end 100 år i den Vestjyske by Skjern. I butikken sælges der både udstyr til jagt, fiskeri og outdoor.

I Korsholm Outdoor finder du et stort og alsidigt udvalg af udstyr til outdoor i gode kvalitet samt til konkurrencedygtige priser.

I butikken findes der både outdoor tøj og outdoor grej. Det betyder du ikke vil gå forgæves i Korsholm Outdoor og altid vil kunne klare naturens udfordringer i form af skiftende vejrforhold og barske situationer.

Hos Korsholm Outdoor forhandler de blandt andet outdoor rygsække og tasker, fra mærker såsom Härkila samt Fjällräven. Mærkerne er nøje udvalgt, da Korsholm ønsker at skabe et så stort og bredt sortiment som muligt, så du som kunde har noget at vælge mellem.

Udover rygsække og tasker forhandler Korsholm også Outdoor tøj. Nøgleordene for udvalget af Outdoor tøj hos Korsholm er letvægt, mobilitet og komfort.

Det rigtige fodtøj er også altafgørende for din oplevelse i naturen. Derfor forhandler Korsholm også et stort og nøje udvalg af fodtøj, så du kan nyde de lange gå – og vandreture med det rigtige outdoorfodtøj.

Hos Korsholm har de meget ekspertviden indenfor outdoorsegmentet. Du kan købe alt til outdoor online på webshoppen, og finde et stort sortiment i outdoorbutikken i Skjern. Korsholm har noget for enhver naturelsker, om du er nybegynder eller pro indenfor outdoor. I outdoorkategorien finder du altid en fast lav og billig pris på alle outdoor artikler.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Korsholm Outdoor