Vin & Menukort

Se vores spændende menukort

 • Rødvin

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Bouchard Ainé, Rouge de France
  Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år. Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Syrah og Gamay druer for at opnå en frugtrig og fyldig smag, samt en god tæt farve. Vinen har en dyb blåviolet farve, og en frisk frugtrig duft med antydning af solbær og stikkelsbær. Smagen er frisk, frugtrig, blød og let drikkelig med elegant aroma.
  279,00 DKK
  Carta Vieja Cabernet Sauvignon Limited Release - Chile
  ”Limited Release” betyder at vinen kun produceres i begrænset mængde og kun i de sæsoner hvor den har nået den højeste kvalitetsstandard. Farven er intens rubinrød og aromaen imponerer med et fyldigt indtryk af brombær, solbær og vanilje. Vinen er kraftfuld og generøs i munden med modne og velstrukturerede tanniner. Bløde noter af peber, tobak og vanille blandes elegant med sød, sort frugt. Lækker velafbalanceret finish med en stor vedholdenhed.
  165,00 DKK 309,00 DKK
  Tenuta Curezza Nerosso Salento - Italien
  Nerosso er fremstillet udelukkende på Negro Amaro og fremtræder mørk, fyldig og særdeles blød. En ganske kort lagring på små barriques afrunder og tilfører en elegant modenhed. Den vedvarende og fyldige smag afsluttes raffineret af en lækker druesødme.
  328,00 DKK
  Beaujolais Village, La Vigneronne, Bourgogne - Frankring
  Vinen har en funklende karmoisinrød farve og en ligefrem og udtryksfuld aroma, frugtagtig og blomstrende. Smagen er elegant, saftig, livlig og prangende. En frisk og vedholdende vin lavet i en bourgogne stil, der favoriserer struktur og elegance fremfor overjordiske frugter.
  328,00 DKK
  Willunga 100 Grenache - Australien
  Druerne fra de usædvanligt gamle stokke giver vinen en enestående dybde og substans. En imødekommende aroma med noter af hindbær og kirsebær afløses af en kompleks og fuldstændigt harmonisk smag med fine antydninger af peber, cedertræ og ”Turkish delight” som krydderi på den frugtbårne smag. Silkebløde tanniner og en diskret syre gør vinen til en flot ledsager til stegeretter med fjerkræ og kød.
  399,00 DKK

  Mousserende/velkomst

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Dopff au Moulin Crémant d’Alsace Cuvée Julien
  Vinen har en lys gylden stråfarve, med en jævn strøm af fine bobler. Aromaen er fyldig og blomsteragtig. Smagen er tør, fyldig, og elegant mousserende med god længde. Cuvée Julien er en dejlig frisk mousserende vin der er let at drikke. Ideel som aperitif eller til et glas ved festlige lejligheder.
  399,00 DKK
  Aurora Espumante Moscatel - Brasilien
  Aurora Espumante Moscatel er en forfriskende sød vin med en sprudlende blomsteragtig aroma. Vinen er velegnet til søde desserter, stærk ost som Roquefort eller blot som aperitif.
  299,00 DKK

  Rosévin

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Aves del Sur Merlot Rosé
  Vinens farve er funklende hindbærrød. Den frugtagtige aroma er stor og intens, med noter af hindbær, kirsebær og rosenblade. Smagen er saftig og velafbalanceret med tropiske frugter blandet med bløde citrusnoter, der efterfølges af en ren, frisk og vedvarende finish.
  289,00 DKK

  Hvidvin

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Bouchard Ainé, Blanc de France
  Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år. Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Chardonnaydruer for at opnå blødhed og fylde. Vinen har en lys, klar gul farve og en spændstig, frisk duft domineret af vanilje, med blomsterrige noter. Smagen er frisk, let parfumeret, fyldig og rund med elegante blomsteragtige aromaer.
  80,00 DKK 279,00 DKK
  Carta Vieja Chardonnay - Chile
  På de marker hvor Carta Vieja har plantet Chardonnay, giver druesorten en righed på aroma og en intens smag. De bedste Chardonnay-vine får efter endt gæring en fadlagning på nye egetræsfade, hvor de udvikler sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur.
  165,00 DKK 309,00 DKK
  Boschendal Chenin Blanc - Sydafrika
  Boschendal var det første vinfirma, der gærede Chenin Blanc på træfade. Resultatet er en mild og fyldig hvidvin med en udpræget eksotisk aroma. Smagen er præget af frugt. Ideel vin til en sommerfrokost, karrymuslinger, kylling, fiskegryde og især asiatiske retter. Det er den bedste Chenin Blanc Boschendal har lavet til dato.
  329,00 DKK

  Alkoholfri vine

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  St. Regis Chardonnay - Californien
  St. Regis er en fyldig, alkohol fri Chardonnayvin med delikate aromaer af æbler og pærer, og en smag med subtile strejf af toastet eg.
  289,00 DKK
  St. Regis Cabernet Sauvignon - Californien
  St. Regis Cabernet Sauvignon er en alkoholfri vin, der er medium fyldig og velafbalanceret. Aroma og smag af solbær og kirsebær indrammet med toastet eg, krydderier, mynte og urter.
  289,00 DKK

  Dessertvine

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  La Cartuja Mistela Moscatel - Italien
  Pragtfuld dessertvin fra Valencia området i Spanien. Den er produceret 100% på druen Moscatel Romano. Vinen fremtræder med en honningagtig, blød, fyldig smag med en anelse abrikos i eftersmagen. Aromaen er indsmigrende med dejlige facetter af moden frugt. Smuk farve, der gør sig på ethvert veldækket dessertbord. Den kan anbefales til mange forskellige desserter og nødder, men er også fortræffelig som aperitif.
  58,00 DKK
  Smith Woodhouse Fine Ruby Port - Portugal
  Den lagres i bulk i to-tre år, aftappes ung mens vinen stadig har sin rubinrøde farve og en stærk, brændende karakter. Unge vine fra mere end en årgang lagres i alskens beholdere (træ, cement, af og til rustfrit stål) før de blandes, filtreres og aftappes. En god ruby med dens ukomplicerede, morbæragtige frugtaroma og smag er ofte en god og varmende drik.
  58,00 DKK

 • Avec

  Reviseur V.S Cognac - Frankrig
  Denne ”Very Special” cognac er sammenstukket af cognac´er med en gennemsnitsalder på 4 år, hvor loven kun kræver 2 års fadlagring.Farven er gylden, med en meget frisk duft med undertoner af blommer og mandler.Smagen er let, behagelig og velbalanceret og man aner en karakter af tør valnød.
  55,00 DKK
  Lagavulin Single Malt Scotch Whisky 16 års - Skotland
  Lagavulin Single Malt 16 års whisky har en kraftig, tørverøget næse med tang og nogen sødme. Smagen er saltet og sød med noter af træ. En lang tørveagtig eftersmag. Lagavulin Single Malt 16 års whisky er en rigtig Islay-klassiker med masser af tørverøg.
  55,00 DKK

  Spiritus

  Div. spiritus, 2 cl
  40,00 DKK
  Baileys, 2 cl
  35,00 DKK
  Grand Marnier, 2 cl
  40,00 DKK
  Le Reviseur VS Cognac, 2 cl
  55,00 DKK
  Lagavulin Maltwhisky, 2 cl
  55,00 DKK
 • Vand

  Div. sodavand
  Pepsi, Pepsi Max, Miranda appelsin, Miranda lemon, Faxe kondi, Faxe kondi light, Egekilde med og uden brus, Hindbærbrus, Bitter lemon og Tonic.
  32,00 DKK
  Cocio
  35,00 DKK
  Nicoline appelsin- eller æblejuice
  35,00 DKK
  Kildevand, 50 cl
  35,00 DKK
  Isvand, pr. person
  30,00 DKK
  Isvand, v/køb af 1/1 fl. vin
  25,00 DKK

  Øl

  Danske Hotellers 25 års jubilæumsøl
  65,00 DKK
  Royal Pilsner
  32,00 DKK
  Royal Classic
  32,00 DKK
  New Castle Brown Ale
  40,00 DKK
  Royal ”Shandy” Grapefruit
  32,00 DKK
  Royal ”Platinium” Luxus Lager
  32,00 DKK
  Royal ”Free” Alkoholfri
  32,00 DKK
 • Kaffe, ad libitum
  35,00 DKK
  Te, ad libitum
  35,00 DKK
  Irish Coffee
  65,00 DKK
  Kaffe & Cognac
  65,00 DKK
  Kaffe & Baileys
  65,00 DKK
 • Gin & Tonic
  2 cl. gin med Tonic Water
  49,00 DKK
  Brandbil
  2 cl. Jägermeister med rød sodavand
  49,00 DKK
  Cuba Libre
  2 cl. Bacardi rom med cola
  49,00 DKK
  Vodka & Juice
  2 cl. vodka med juice
  49,00 DKK
  Royal Shandy
  Et forfriskende mix af øl og grapefrugtlemonade
  29,00 DKK
  Tempt
  Cider med flere smagsvarianter
  29,00 DKK
  Happy hour på hverdage fra kl. 15 til lukketid.
  Happy hour-priser kr. 49,- pr. drink. Normalpris kr. 70,-
  + kr. 20,00 for ekstra 2 cl

Dagens buffet

Spis alt hvad du kan på hotellet

Dagens suppe
italienskinspireret forret
skærekød, kartofler
grøntsager og sauce

kl. 18-20
søndag-torsdag kr. 99,-
lørdag kr. 128,-

Dagens ret

På hotellet eller take-away

Ny ret hver dag
kr. 59,-